MESTERHÁRMAS AZ AUTÓVILLAMOSSÁG TERÜLETÉN

 

aloldaltermekek aloldaljavitas aloldalwebshop 

 

 

ekolinedobozokEz nálunk az EKOLINE. Tizenöt évvel ezelőtt már érezhető volt a kínai termékek előretörése. Egyre több beszállítónk dobozaiban ezek voltak. A boldog  békeidőkben született az elhatározás, hogy nekünk is kellene kalandozni  keleten.  Szerettünk volna kicsit önállósodni, ezért adta magát, hogy találjunk hozzá saját márka nevet. Így született az EKOLINE és a hozzá tartozó design. Maga a név arra utal, hogy gazdaságos vonal, ami reményeink szerint az olcsó termékeket jelenti.

Az ekoline termékek cikkszáma egyszerűen értelmezhető, hiszen az első két számjegy a gyártót jelöli, amibe való a termék, a következő három számjegy arra utal milyen cikkcsoport (behúzó, diódahíd stb.) az utolsó három szám pedig egy egyedi sorszám.

Pld.: a 01-101-020 egy Bosch feszültség szabályzó, a 32-202-017 egy Valeo behúzó. Logikus egymásra épülő számozás. A katalógus egyszerű, egy fejezet egy termékcsoportból áll. A cikkszámok mennyisége pedig napról napra bővül.

Az ekoline koncepciója egyszerű, a különböző beszerzésű termékek egységes arculattal vannak ellátva, így nem  kell a vásárlóknak minden új beszállító különböző dobozait hosszabb rövidebb ideig megszokni. Olcsó, de vállalható minőségű termékek a Fer-Vill  garanciájával, hátterével.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy kezdeti lelkesedésünk nem volt túl sikeres, elég vegyes fogadtatásban volt része az új vonalnak.

A vevők idegenkedtek a másod vonalas termékektől. Ebben volt igazság is.Mára az ekoline termékcsalád kiforrta magát . Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött kialakult, milyen termékek kerülnek ebbe a márkajelzésű dobozba. Kipróbált , szavatolható minőségű termékek kaphatók, amelyek között nem egyszer eredeti gyártmány is van. Jelenleg ez a vonal biztosít lehetőséget olyan termékek piaci értékesítésére , amelyek a nagyok, Cargo, WAI kínálatában még nincsenek. Így saját cikkszámot adunk sok olyan alkatrésznek, ami tényleg újdonság. Sok esetben már nem ez a legolcsóbb, de alternatíva a többi mellett. Az ekoline termékek nyugodt szívvel megvásárolhatóak , megbízható alkatrész van a dobozban.

hotline

Ampervadász

Kövessen a Facebookon!

Hírlevél

captcha 
Használati feltételek