• Termékek
  • Javítás, felújítás
  • Webshop

MESTERHÁRMAS AZ AUTÓVILLAMOSSÁG TERÜLETÉN

 

termekek  javitas webshop 

banner

  

Látogasson el webáruházunkba


itt az alkatrészeken olvasható számsor - gyári szám - alapján kereshet
generátorokat,
indítómotorokat,
és böngészhet többezer autóvillamossági cikk között!

 

Hírek

epuletTájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy március hónapban a munkanap áthelyezések és ünnepek miatt az üzleteink nyitvatartása változik.

Március 10. Szombat:

  • Vidéki üzletek zárva
  • Budapesten a földszinti üzletrész (indítómotorok és generátorok) 9-13 óráig tart nyitva. Kiszállításunk Budapest területén ezen a napon nincs.

Március 15-16-17-18: Minden üzletünk ZÁRVA tart.

Március 30-31 és Április 1-2 (Húsvét hétvége): Minden üzletünk ZÁRVA tart.

pult panoráma

19 év...

Ennyi ideje költözött át a Fer-vill kft az alma mater-éből, a Vas Gereben utcából a Fertő utcába. Ennyi ideje találtuk ki, hogy az indítómotor és generátor mellé érdemes lenne egy külön részleget csinálni, ahol egy egységes keretben lehetne "minden egyebet" megvásárolni, ami az autóvillamossági szereléshez kell. Ennyi ideje létezik a "saru"s részleg az emeleten.

Bővebben...

szeged bolt

Immár 5 éve, hogy megnyílt Szegeden Fer-Vill üzlet, mely most a Csongrádi sugárút 31. alatt üzemel. Szakboltunk az elmúlt évek alatt egyre sikeresebb lett a helyi szakemberek körében, amihez nagyban hozzájárult a két tűzrőlpattant kolléganőnk, Blanka és Anita munkája is. A két hölgy mindig mosolyog, mindig segít, és nem ismerik az a szót, hogy lehetetlen.  Most egy újabb okot adunk szegedi és környéki vásárlóinknak, hogy újra benézzenek a lányokhoz, mert ugyanazon a címen, de egy szépen felújított másik üzletbe költöztünk át az udvarban. További képek a cikkben...

Bővebben...

Packard 180

Gondolta volna, hogy a világ első légkondicionált autója már 1940-ben megvásárolható volt?

Manapság többé-kevésbé minden autóban van klíma. De már az 1930as években több autógyártó próbálkozott az autók utasterének lehűtésével. Ez leginkább az után vált szükségessé, hogy a nyitott tetejű autók helyett elterjedtek a zárt utastérrel rendelkező gépkocsik.

Néhány cég nagy ventilátorral próbálkozott, de a Packard volt az első, aki a 180-as modelljükbe már 1940-ben légkondicionálót szerelt. El is nevezték „weather conditioner”-nek, azaz időjárás kondicionálónak, ami extra felszerelésként volt rendelhető 279 dollárért. De sajnos ez a kiegészítő nem volt kelendő. Amellett, hogy drága volt, ráadásul elfoglalta a  csomagtér felét és a levegő beáramlását is nehéz volt irányítani. Így már 1942-ben levették a választható extrák listájáról.

Szerencsénkre a technológia azóta sokat fejlődött, így manapság a legnagyobb melegben is kellemesen hűtött utastérben utazhatunk, ha megfelelően működik a rendszer. Ehhez elengedhetetlen a klíma rendszeres karbantartása és tisztítása, amit feltétlenül szakemberrel végeztessünk el. Miskolci üzletünkben klíma töltést, ellenőrzést illetve javítást is vállalunk. Forduljon szakembereinkhez bizalommal.

epuletTisztelt Vásárlóink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy Augusztus 14-18-ig felújító műhelyünk az éves szokásos karbantartási munkálatok miatt zárva tart. Mivel igyekszünk erre az időszakra előre felkészülni, így az ezt megelőző napokban előfordulhat, hogy megnövekedett határidővel tudjuk csak vállalni a felújításokat. Megértésüket köszönjük!

A Fer-vill csapata

thumb pult kész állóÖrömmel és nagy megelégedettséggel tölt el, hogy 18 év után megérettünk arra, hogy megújítsuk a pultunkat. Ennyi év alatt sok minden változott. Gondoljunk csak bele, hogy ez idő alatt felnő egy gyermek (vagy legalábbis nagykorúvá válik). Mindenesetre, 18 éve még nem ekkorák voltak a számítógépek, hogy a monitorokról és a telefonokról ne is beszéljünk. Tehát már ránk fért egy kis vérfrissítés.

További képek a cikkben!

Bővebben...

epuletBudapest:

December 23.:

Üzlet nyitva tartása 08:00-14:00-ig.

Házhoz szállítás Budapesten saját futárokkal: A legkésőbb 13:15-ig leadott rendeléseket még pénteken házhoz szállítjuk.

Házhoz szállítás vidéken: Mivel a csomagküldő cégeknél December 24-én szombati kiszállítás nincs, így a pénteken leadott rendeléseket legkorábban 27-én fogják házhoz szállítani.

December 24-25-26 ZÁRVA

December 27-28-29-30.:

Üzlet nyitva tartás 08:00-15:00-ig csökkentett kapacitással. Csak az indítómotorok és generátorok és alkatrészeit árusító részlegünk lesz nyitva. Egyéb autóalkatrészeket árusító részlegünk zárva tart. 

Házhoz szállítás Budapesten saját futárokkal: Érdeklődjön kollégánknál.

Házhoz szállítás vidéken: Kérjük rendeléseiket legkésőbb 14:30-ig adják le a másnapi házhoz szállításhoz. A december 30-án leadott megrendeléseket előre láthatóan január 2-án szállítják házhoz.

December 31. Zárva

Nyitás 2017. január 2. 08:00

Vidéki üzleteink (Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged):

December 23.: 08:00-15:00

December 24-25-26 ZÁRVA

December 27-28-29-30.: 08:00-15:00

December 31. ZÁRVA

Nyitás 2017. január 2. 08:00

hotline

Ampervadász

Kövessen a Facebookon!

Hírlevél